Biej Manon

Biej Manon

Door mijn passie voor interieur en het steeds belangrijker vinden van een bepaalde rust in mijn dagelijkse leven met mijn gezin, ben ik 3 jaar geleden voor mezelf begonnen. De aantrekkingskracht van Scandinavië sinds mijn 12e liet me zoeken naar een Scandinavische naam voor mijn bedrijfje… uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om mijn Limburgse afkomst te eren… Biej Manon betekent Bij Manon… want dat is waar je nu bent.

Ik hou van eenvoudige, subtiele en stoere materialen en producten. Nieuwe woonaccessoires gecombineerd met oude (veelal industriële)items geven de stijl weer die ik graag zie. Ik ben telkens op zoek naar items die bijzonder zijn en zich net dat beetje onderscheiden van wat je overal ziet.

Voel je welkom @ Biej Manon zowel online als op afspraak in mijn kleine showroom aan huis. 

Liefs Manon

Biej Manon

Merken

Gratis Verzenden​

Vanaf 50 euro gratis verzenden binnen Nederland​

Mooie Aanbiedingen​

Hou de actiepagina in de gaten voor leuke aanbiedingen.

Kwaliteit materialen

Goede Prijs kwaliteit verhouding

Veilig Betalen

Veilig betalen via MultiSafePay

Winkelwagen